Maanrakennus- ja maansiirtopalvelut, salaojat sekä sade- ja jätevesijärjestelmät Sievissä ja lähikunnissa

Ota yhteyttä ammattilaiseen!

KNH-Maanrakennus Oy tarjoaa maanrakennustyön ja maansiirtopalveluiden lisäksi salaojituksia sekä sade- ja jätevesijärjestelmiä Sievin alueella ja lähikunnissa. Palvelujamme hyödyntävät niin yksityiset kotitaloudet kuin yritysasiakkaatkin. Teemme myös rakennusten pohjat ja pihatyöt luotettavasti ja ammattitaidolla. Talvisin auraamme lumia nopealla aikataululla, joten jos tarvitset lumen aurausta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Autamme pienissä ja suurissa projekteissa

Tarve ammattimaiselle maanmuokkaukselle herää usein silloin, kun pihapiirissä halutaan tehdä mittavia muutoksia. Olipa haasteesi mikä vain, meiltä löytyy siihen ratkaisu sekä oikeat laitteet. Työkohteemme voivat olla millaisia tahansa. Hoidamme kuntoon perustusten salaojat sekä järjestelmät sade- ja jäteveden hallintaan. 


Teemme niin suuret kuin pienetkin kaivuut, kaadot ja poisviennit. Luonnollisesti toimitamme myös tilalle tarvittavan materiaalin. Pihatöihin voi kuulua esimerkiksi pintoihin, kuten kivetyksiin, ja muuhun viimeistelyyn liittyvät asiat. Talvisin teemme lumen aurausta sopimuksen mukaan tai tarpeen vaatiessa kiireellisenä tilauksena.

Pidämme huolen metsästäsi hakkuilla ja parannustöillä

 Metsien parannustöihin kuuluu energiapuun hakkuu, metsäojan kaivuu, metsäteiden rakentaminen ja metsäpohjan muokkaus, jolla luomme otolliset kasvuolosuhteet uusille taimille.  Laadukas ja ammattitaitoinen maanmuokkaus maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Kysy lisää metsien asiantuntijan palveluista

Asiakastyytyväisyys on kunnia-asia

Kaikenkokoiset projektit ovat meille tervetulleita. Teemme kaikki työmme motivoituneesti ja asiakasta ajatellen. Meille on erittäin tärkeää tarjota ensiluokkainen lopputulos sekä pysyä luvatussa aikataulussa.


Osaava henkilöstömme työskentelee tehokkaasti tiiminä, aikaa ja rahaa tuhlaamatta.  Tiedämme kokemuksesta, että loppuun asti hyvin hoidettu työ poikii pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita kuin myös uusia asiakkuuksia. Tämän ansiosta toiminta-alueemme on laajentunut merkittävästi toiminnan aloituksen jälkeen.


Jos tarvitset maanrakennuspalveluita Sievissä ja lähiseudulla, ota yhteyttä KNH-Maanrakennus Oy:hyn!